kemik-tw-les-2

7,5 x 17,2 cm

Material

Drvo

POKLON SET - USB TWISTER DRVO + DRVENA KEMIJSKA OLOVKA. Ovaj prepoznatljivi i jedinstven set idealan je promociju, poslovni poklon, poklon za prezentacije, seminare ili druge prilike.

Sastoji se USB twister drva i drvene kemijske olovke. Dimenzije: 10,5x17,5cm. Graviranje na USB twister drvo li na kemijsku olovku već je uključeno u cijenu. U slučaju da želite gravirati ili tiskati logo na drugi proizvod, kontaktirajte nas.

Twister drvo je USB memorija s drvenim okvirom i metalnim isječkom. USB memorija ima dodatni usjek za dodavanje vrpce ili oznake. Izvrsna je za promotivne darove na sajmovima, izložbama, školama, javnim objektima i kao korporativni pokloni za partnere, suradnike ili zaposlenike.  Odličan je izbor kao promotivni USB, za oglašavanje ili kao poklon. Pogodno za sljedeće operativne sustave: Windows, MAC, Linux, Android.

Kapacitet*

Odaberite kapacitet USB sticka.

Način dorade

Ako želite personalizirati proizvod, odaberite željeni način dorade.

Rok isporuke

Odaberite željeni rok isporuke. Moguća je razlika u cijeni. Minimalne količine narudžbe, za duži rok isporuke, su 100 komada.

Bilješke i napomene

Ovdje upišite dodatne želje boja ili sučelja USB sticka.