Sve više je nas koji smo uglavnom cijeli dan povezani s mobilnim uređajem, što zbog posla što privatno. Stoga su proizvodi koji omogućuju punjenje i prijenos podataka vrlo korisni, kao i vrlo traženi artikal. Kad je u pitanju neki važan sastanak ili neka važna informacija, a baš vam je sada baterija pri kraju, a morate provjeriti lokaciju. E tu Vam je kabel od velike koristi. U nastavku predstavljamo naš najpopularniji 4-u-1 kabel, koji može biti super promotivni proizvod a ujedno i funkcionalan.

usb kabl

drveni usb stickovi

U poplavi plastike i sa sve većom sviješću o važnosti čistog okoliša i prirode, mnogi se naši kupci odlučuju za USB memorija, koji su izrađeni od prirodnih materijala. Takva USB memorija odličan je proizvod koji pokazuju da vam je stalo do zelene prirode, a istodobno se i vaš brand ističe na njima, jer također izgledaju predivno.

Grubo govoreći, oni se mogu podijeliti u dvije skupine - USB memorija s kućištima od drva i USB memorija, čija su kućišta izrađena od recikliranog materijala.

Danas je razumljivo da je lako pohranjivati informacije, bilo bilješke, slike, videozapise, omiljene filmove... Sva računala imaju dovoljno velike diskove za pohranu, mobilni telefoni danas imaju ogromne kapacitete za pohranu, a u džepovima danas imamo USB memoriju kapaciteta 64 GB ili više. Kako se memorija promijenila tijekom povijesti?

Podnošenje financijskih i godišnjih izvještaja i sličnih dokumenata koje su računovodstvene službe pripremile za svoje klijente u papirnatom obliku je stvar prošlosti. Velika većina se podnosi u elektroničkom obliku. Neke se tvrtke odlučuju za usluge prijenosa i pohrane podataka u oblaku, ali ovdje je još prikladnija i mnogo sigurnija opcija: USB memorija.

USB memorija odnosno USB flash drive, kako se taj uređaj naziva, od svog pojavljivanja u rujnu 2000. godine je ipak dosta promjenio svijet. Koliko vas koji ovo čitate ima uopće disketnu jedinicu na svom računalu? Vjerojatno izuzetno mali postotak, zanemariv kazalo bi se. A tog rujna disketna jedinica još uvijek je bila glavna prijenosna tehnologija za pohranu računalnih podatka.

USB - promo

 

Računalo bez CD-ROM jedinice se moglo pronaći, bez disketne ne. A i CD-ROM-ovi su imali gadnu stvar da ih se moglo samo jednom koristiti za snimanje.

projektiva usb

Prilikom pripreme dokumentacije za investitore, projektanti su često prisiljeni ispisivati i crtati na velikim količinama papira. To nije ekološka i najjeftinija opcija. Osim toga, za razliku od digitalne verzije, ona ne dopušta dovoljno plastičan prikaz projektantskih rješenja.

USB memorija već je godinama najbolji izbor na području pohrane podataka. Pomoću njih lako ćete predati grafičke nacrte, geodetska rješenja, tehničke izvještaje ili sve poželjnije 3D prezentacije (BIM tehnologija) itd.

USB stick Vrapčak je zbog svojeg oblika poseban. Mnogi se pitaju zašto ih odgovaramo od tiska logotipa po cijeloj površini.

usb snežnik tisk gravura

 

foto 4

USB memorija najvažniji je pribor profesionalnog fotografa, odmah iza objektiva! Velika većina fotografija snimljenih u posljednjem desetljeću u digitalnom je obliku. Povećava se broj megapiksela i kapacitet senzora, kao i rezolucija i veličina fotografija. CD-i i DVD-i su glomazni i osjetljivi na ogrebotine. Računala koja i dalje imaju optičke pogone također postaju rijetka. Ali svi znamo da se povećava broj USB priključaka i broj uređaja koji podržavaju komunikaciju s USB memorijama.

Zašto je USB stick izvrstan alat za fotografa?

USB stick u slobodnom svijetu je neizostavni dodatak. Upotrebljava se u svakodnevnom životu jer na njih spremano podatke- fotografije, glazbu, dokumente... Upravo zbog te višestrane uporabe odlični su za poslovni dar s kojim ne možete pogriješiti. 

usbhr knjiga

Pomoću USB stickova olakšavamo si posao. Umjesto fascikala s različitim dokumentima ili hrpa CD-a i DVD-a, bolja odluka je USB stick koji se lakše upotrebljava. Zato USB stick nije samo promotivni proizvod, nego nadasve upotrebljivo pomagalo.

U relativno kratkom vremenu, USB memorija doživjela je pravu eksploziju. Prebacili su se s jedne vrste memorijskog čipa na drugi, a kapacitet se konstantno povećavao. Tehnologija je nevjerojatno napredovala od prvog nand memorijskog čipa. Mnogi ljudi nisu ni svjesni da smo prije 15 godina koristili diskete koje su fizički bile veće, i svjetlosnim godinama manje od današnje USB memorije Pročitajte ovaj blog da biste saznali kako se USB memorija razvijala tijekom godina.

Imate li firmu s unikatnim ili drugačijim logom, te bi ga rado pokazali drugima? Ili se bavite područjem gdje se pojedini proizvod ističe i rado bi ga na atraktivan način predstavili svojim potencijalnim strankama? Tada je 3D USB Stick idealan promotivni pribor za vas! Izrada je moguća praktički u bilo kojem obliku!

3d stickovi

Različiti modeli USB memorije na zalihi! ISPORUKA ODMAH!

USB Tisa

USB TISA

USB od recikliranog materiala. USB memorija je izrađena od otpadnog materijala i na taj način pomaže očuvanju prirode.

USB Grab

USB GRAB

USB memorija je izrađena od recikliranog materijala u nestandardnom obliku mini kreditne kartice. Ova mini eko kartica ima otvor za vezicu, tako da se može nositi kao privjesak za ključeve.

USB Topol

USB TOPOLA

USB memorija je izrađena od recikliranog materijala u nestandardnom obliku mini kreditne kartice. Ova mini eko kartica ima otvor za vezicu, tako da se može nositi kao privjesak za ključeve.


USB Krapanj

USB KRAPANJ

Kožna USB memorija s magnetnom bravom i privjeskom za ključeve. Elegantna i dekorativna, ali i robusno izrađena USB memorija.

USB twister

USB TWISTER

Najprodavanija promotivna USB memorija dostupna je u 16 boja. Odlična kvaliteta USB twistera po povoljnim cijenama. Vrlo praktičan za korištenje.

Twister OTG

USB TWISTER MOBILE

Iznimno praktičan USB twister OTG (On-The-Go)! Namijenjen je za prijenos podataka s mobilnog uređaja na računalo.


USB eko set

USB SET TWISTER DRVO

Idealan poklon set za vaše ekološki osvještene poslovne partnere. Sadrži drvenu kemijsku olovku i drveni USB twister.

USB Set kemijska olovka twister

POKLON SET TWISTER

Idealan poklon set za vaše poslovne partnere. Sadrži kemijsku olovku i USB twister.

USB Set kemijska olovka kartica

POKLON SET KARTICA

Reklamni poklon set za sve prigode. Sadrži kemijsku olovku i USB karticu. USB kartica ima veliku površinu za tisak logotipa pa čak i fotografije.


USB paper clip

USB PAPER CLIP

USB memorija koja je ujedno i spajalica. Iako je malen na prednjoj strani ima dovoljno mjesta za tisak logotipa tvrtke.

USB mikro twist

USB MIKRO

Elegantna i upola manja USB memorija od klasičnog. USB mikro sastoji se od aluminijskog kućišta s prepoznatljivim okretnim modelom.

USB memorija Kartica

USB KARTICA

Vrlo popularan USB stick koji stane u svaki novčanik. Velika površina za tisak logotipa pa čak i fotografije.


USB twister drvo

USB TWISTER DRVO

USB memorija s kućištem od javorovog drveta i metalnim klipom. Izvrstan poslovni poklon za ekološki osvještene partnere.

USB kemijska olovka

USB KEMIJSKA OLOVKA

Savršena kombinacija popularnog promotivnog artikla, USB memorije i kemijske olovke. Elegantan i privlačan 2u1 model.

usb eko drveni

USB EKO DRVENI

Moderan i atraktivan dizajn USB memorije. Gravura mu daje rustikalan izgled, te je prigodan dar za klijente koji su prijatelji prirode.


USB oval drveni

USB OVAL

Drveni USB stick. USB memorija od ekološkog materijala, zaobljena s posebnim čepom.

USB ključ

USB KLJUČ

USB memorija od metala u obliku ključa. Otključajte nove prilike s USB memorijom.

Usb Kalnik

USB MEMORIJA KALNIK

USB memorija u obliku narukvice kao mobilni modni detalj. Idealna je za ljude koji su stalno u pokretu i bitno im je da su njihovi podaci uvijek uz njih.


USB - MEMORIJA KORNAT

USB - MEMORIJA KORNAT

USB memorija u gumenom privjesku za ključeve. Imajte sve potrebne podatke uvijek uz sebe!

powerbrick

Power bank POWERBRICK

Prijenosni punjač pomoću kojeg bilo gdje možete napuniti svoj mobilni uređaj. Krenite na putovanje bez brige!

USB Jabuka

USB JABUKA

USB jabuka ima elegantan dizajn daje mogućnost jedinstvenog poklona stranim i domaćim poslovnim partnerima, zaposlenicima, suradnicima...


USB STICK VRAPČAK

USB STICK VRAPČAK

Elegantno rješenje metalne USB memorije. Predstavite vlastite ideje poslovnim partnerima u profinjenom izdanju.