USB memorija odnosno USB flash drive, kako se taj uređaj naziva, od svog pojavljivanja u rujnu 2000. godine je ipak dosta promjenio svijet. Koliko vas koji ovo čitate ima uopće disketnu jedinicu na svom računalu? Vjerojatno izuzetno mali postotak, zanemariv kazalo bi se. A tog rujna disketna jedinica još uvijek je bila glavna prijenosna tehnologija za pohranu računalnih podatka.

USB - promo

Računalo bez CD-ROM jedinice se moglo pronaći, bez disketne ne. A i CD-ROM-ovi su imali gadnu stvar da ih se moglo samo jednom koristiti za snimanje.

USB stick Vrapčak je zbog svojeg oblika poseban. Mnogi se pitaju zašto ih odgovaramo od tiska logotipa po cijeloj površini.

usb snežnik tisk gravura

Imate li firmu s unikatnim ili drugačijim logom, te bi ga rado pokazali drugima? Ili se bavite područjem gdje se pojedini proizvod ističe i rado bi ga na atraktivan način predstavili svojim potencijalnim strankama? Tada je 3D USB Stick idealan promotivni pribor za vas! Izrada je moguća praktički u bilo kojem obliku!

3d stickovi

USB stick u slobodnom svijetu je neizostavni dodatak. Upotrebljava se u svakodnevnom životu jer na njih spremano podatke- fotografije, glazbu, dokumente... Upravo zbog te višestrane uporabe odlični su za poslovni dar s kojim ne možete pogriješiti.

usbhr knjiga

Pomoću USB stickova olakšavamo si posao. Umjesto fascikala s različitim dokumentima ili hrpa CD-a i DVD-a, bolja odluka je USB stick koji se lakše upotrebljava. Zato USB stick nije samo promotivni proizvod, nego nadasve upotrebljivo pomagalo.

Vremena kada su zdravstveni domovi ili druge zdravstvene ustanove izdavale glomazne slike tiskane na foliju su prošla. Sada su sve rendgenske slike u elektroničkom obliku.

doktor1

Ako svojim pacijentima dajete rendgenske, ultrazvučne ili slike magnetske rezonance na CD-ima ili DVD-ima, došlo je vrijeme za promjenu. USB memorije mediji koji praktički zamjenjuju navedene prijenosnike podataka.

Najprodavaniji promotivni USB stick dostupan u 16 boja. Odlične kvalitete po povoljnim cijenama. Praktičan za korištenje.

Praktičan USB Twister OTG (On-The-Go)! Namijenjen je za prijenos podataka s mobilnog uređaja na računalo.

USB stick koji je ujedno i spajalica. Iako je malen na prednjoj strani ima dovoljno mjesta za tisak loga tvrtke.

Elegantan i upola manji USB od klasičnog. Aluminijskog kućišta s prepoznatljivim okretnim modelom.

Popularni USB Stick koji stane u svaki novčanik. Velika površina za tisak loga pa čak i fotografije.

USB stick s kućištem od javorovog drveta s metalnim klipom. Izvrstan poslovni poklon za eko friendly partnere.

Savršena kombinacija popularnog promotivnog artikla, USB sticka i kemijske olovke. Elegantan i privlačan 2u1 model.

Moderan i atraktivan dizajn USB sticka. Gravura mu daje rustikalan izgled, te je prigodan dar za klijente koji su prijatelji prirode.

Power bank power plate

Power bank POWER PLATE