USB memorija odnosno USB flash drive, kako se taj uređaj naziva, od svog pojavljivanja u rujnu 2000. godine je ipak dosta promjenio svijet. Koliko vas koji ovo čitate ima uopće disketnu jedinicu na svom računalu? Vjerojatno izuzetno mali postotak, zanemariv kazalo bi se. A tog rujna disketna jedinica još uvijek je bila glavna prijenosna tehnologija za pohranu računalnih podatka.

USB - promo

 

Računalo bez CD-ROM jedinice se moglo pronaći, bez disketne ne. A i CD-ROM-ovi su imali gadnu stvar da ih se moglo samo jednom koristiti za snimanje.

USB stick Vrapčak je zbog svojeg oblika poseban. Mnogi se pitaju zašto ih odgovaramo od tiska logotipa po cijeloj površini.

usb snežnik tisk gravura

 

Vremena kada su zdravstveni domovi ili druge zdravstvene ustanove izdavale glomazne slike tiskane na foliju su prošla. Sada su sve rendgenske slike u elektroničkom obliku.

doktor1

 

Ako svojim pacijentima dajete rendgenske, ultrazvučne ili slike magnetske rezonance na CD-ima ili DVD-ima, došlo je vrijeme za promjenu. USB memorije mediji koji praktički zamjenjuju navedene prijenosnike podataka.

USB stick u slobodnom svijetu je neizostavni dodatak. Upotrebljava se u svakodnevnom životu jer na njih spremano podatke- fotografije, glazbu, dokumente... Upravo zbog te višestrane uporabe odlični su za poslovni dar s kojim ne možete pogriješiti. 

usbhr knjiga

Pomoću USB stickova olakšavamo si posao. Umjesto fascikala s različitim dokumentima ili hrpa CD-a i DVD-a, bolja odluka je USB stick koji se lakše upotrebljava. Zato USB stick nije samo promotivni proizvod, nego nadasve upotrebljivo pomagalo.

Što je u stvari USB memorija?

Svi ih mi koristimo,ali dali znamo kako rade? U osnovi,USB memorija je mali elektronički uređaj koji pohranjuje podatke. One imaju apsolutno istu svrhu kao što su to imale diskete i kao što sada imaju CD-a ili DVD diskovi, koji se stalno mijenjaj, kako bi se omogućio brži prijenos podataka i znatno veći kapacitet za pohranu u malom i prijenosnom obliku.

USB memorija (ili USB flash drive,koji je drugi izraz što ga često prati) izumljen je 1999. godine, a prvi komercijalni modeli su stigli na tržište 2000. godine. Prvi modeli bili su malog kapaciteta, samo od 8MB do 32MB , što je u u usporedbi s današnjim modelima, koji imaju od 512 GB ili čak 1 TB, čine se kao kap kiše u moru. Istovremeno s kapacitetom je i povećana brzina prijenosa podataka, a od tada tu i različite generacije - USB 1.0, USB 2.0, što je trenutni standard te USB 3.0 koje se polako etablira.

Imate li firmu s unikatnim ili drugačijim logom, te bi ga rado pokazali drugima? Ili se bavite područjem gdje se pojedini proizvod ističe i rado bi ga na atraktivan način predstavili svojim potencijalnim strankama? Tada je 3D USB Stick idealan promotivni pribor za vas! Izrada je moguća praktički u bilo kojem obliku!

3d stickovi

USB memorije su trenutno broj jedan kao promotivni poklon! Zašto su tako popularni?

3d stick3d Stick

 

Različiti modeli USB memorije na zalihi! ISPORUKA ODMAH!

USB twister

USB TWISTER

Najprodavanija promotivna USB memorija dostupna je u 16 boja. Odlična kvaliteta USB twistera po povoljnim cijenama. Vrlo praktičan za korištenje.

Twister OTG

USB TWISTER MOBILE

Iznimno praktičan USB twister OTG (On-The-Go)! Namijenjen je za prijenos podataka s mobilnog uređaja na računalo.

USB paper clip

USB PAPER CLIP

USB memorija koja je ujedno i spajalica. Iako je malen na prednjoj strani ima dovoljno mjesta za tisak logotipa tvrtke. Odličan za konferencije, predavanja, sajmove...


USB mikro twist

USB MIKRO

Elegantna i upola manja USB memorija od klasičnog. USB mikro sastoji se od aluminijskog kućišta s prepoznatljivim okretnim modelom.

USB memorija Kartica

USB KARTICA

Vrlo popularan USB stick koji stane u svaki novčanik. Velika površina za tisak logotipa pa čak i fotografije.

USB twister drvo

USB TWISTER DRVO

USB memorija s kućištem od javorovog drveta i metalnim klipom. Izvrstan poslovni poklon za ekološki osvještene partnere.


USB kemijska olovka

USB KEMIJSKA OLOVKA

Savršena kombinacija popularnog promotivnog artikla, USB memorije i kemijske olovke. Elegantan i privlačan 2u1 model.

usb eko drveni

USB EKO DRVENI

Moderan i atraktivan dizajn USB memorije. Gravura mu daje rustikalan izgled, te je prigodan dar za klijente koji su prijatelji prirode.

USB oval drveni

USB ĆIĆARIJA

Drveni USB stick. USB memorija od ekološkog materijala, zaobljena s posebnim čepom.


USB ključ

USB KLJUČ

USB memorija od metala u obliku ključa. Otključajte nove prilike s USB memorijom.

USB Set kemijska olovka twister

POKLON SET TWISTER

Idealan poklon set za vaše poslovne partnere. Sadrži kemijsku olovku i USB twister.

USB Set kemijska olovka kartica

POKLON SET KARTICA

Reklamni poklon set za sve prigode. Sadrži kemijsku olovku i USB karticu. USB kartica ima veliku površinu za tisak logotipa pa čak i fotografije.


Usb Kalnik

USB MEMORIJA KALNIK

USB memorija u obliku narukvice kao mobilni modni detalj. Idealna je za ljude koji su stalno u pokretu i bitno im je da su njihovi podaci uvijek uz njih.

USB - MEMORIJA KORNAT

USB - MEMORIJA KORNAT

USB memorija u gumenom privjesku za ključeve. Imajte sve potrebne podatke uvijek uz sebe!

powerbrick

Power bank POWERBRICK

Prijenosni punjač pomoću kojeg bilo gdje možete napuniti svoj mobilni uređaj. Krenite na putovanje bez brige!


USB Jabuka

USB JABUKA

USB jabuka ima elegantan dizajn daje mogućnost jedinstvenog poklona stranim i domaćim poslovnim partnerima, zaposlenicima, suradnicima, dok su i lijepi promotivni pokloni za škole, vrtiće, sajmove ili sastanke.

USB STICK VRAPČAK

USB STICK VRAPČAK

Elegantno rješenje metalne USB memorije. Predstavite vlastite ideje poslovnim partnerima u profinjenom izdanju.

USB eko set

USB SET TWISTER DRVO

Idealan poklon set za vaše ekološki osvještene poslovne partnere. Sadrži drvenu kemijsku olovku i drveni USB twister.