Eko kartonski USB stikovi

Eko kartonski USB stikovi izrađeni su od održivih i recikliranih materijala. Čip iznutra još uvijek je izrađen od metala i plastike, tako da se ne mogu 100% reciklirati, ali cilj je kod ovih proizvoda minimizirati količinu umjetnih materijala. Oni pokazuju da vam nije stalo samo do vaših kupaca, već i do svijeta koji ostavljamo iza sebe.

Idealan oblik ovog USB sticka čini USB karticu vrlo popularnu, zbog čega vrlo lako stane u džep ili novčanik vašeg kupca ili primatelja.

usb kartice

prevozi blog

Bavite li se nekom djelatnošću poput autobusnog prijevoza ili prijevoza tereta? Želite li predstaviti svoju tvrtku novim potencijalnim kupcima ili partnerima na moderan i ekološki način, ili možda želite obavijestiti kupce o inovacijama koje ste uveli?

Dani tiskanih brošura su prošli. Uz činjenicu da je ispis ogromnih količina papira štetan za okoliš, postoji i velika vjerojatnost da će brošura uskoro odletjeti u kantu za smeće. Bolje je nabaviti promotivni uređaj koji će ujedno biti izvrsna reklama za vaše poslovanje i uređaj koji će vaši kupci svakodnevno koristiti.

USB stickovi korisni su u svakodnevnom životu, a imaju posebno značenje na polju promocije i oglašavanja. USB stickovi izvrsno su sredstvo za promociju. Osnovniji modeli, poput twistera, izvrstan su "giweavay" - proizvod koji potencijalnim kupcima ili partnerima dajemo kao promotivni proizvod. Njegova je prednost što možemo dodati mnogo više datoteka i tako proširiti njegovu promotivnu vrijednost, jer kupac također može dobiti vaše slike, videozapise, kataloge zajedno s USB stickom...

usb promo eko drvo

Često se pitamo kako izabrati usb memoriju, što znače oznake 2.0 ili 3.0 i čemu one zapravo služe?

USB 2 and 3

Svaka memorija može prihvatiti određenu količinu podataka i u tom slučaju govorimo o kapacitetu memorije.

Sve više je nas koji smo uglavnom cijeli dan povezani s mobilnim uređajem, što zbog posla što privatno. Stoga su proizvodi koji omogućuju punjenje i prijenos podataka vrlo korisni, kao i vrlo traženi artikal. Kad je u pitanju neki važan sastanak ili neka važna informacija, a baš vam je sada baterija pri kraju, a morate provjeriti lokaciju. E tu Vam je kabel od velike koristi. U nastavku predstavljamo naš najpopularniji 4-u-1 kabel, koji može biti super promotivni proizvod a ujedno i funkcionalan.

usb kabl

drveni usb stickovi

U poplavi plastike i sa sve većom sviješću o važnosti čistog okoliša i prirode, mnogi se naši kupci odlučuju za USB memorija, koji su izrađeni od prirodnih materijala. Takva USB memorija odličan je proizvod koji pokazuju da vam je stalo do zelene prirode, a istodobno se i vaš brand ističe na njima, jer također izgledaju predivno.

Grubo govoreći, oni se mogu podijeliti u dvije skupine - USB memorija s kućištima od drva i USB memorija, čija su kućišta izrađena od recikliranog materijala.

Podnošenje financijskih i godišnjih izvještaja i sličnih dokumenata koje su računovodstvene službe pripremile za svoje klijente u papirnatom obliku je stvar prošlosti. Velika većina se podnosi u elektroničkom obliku. Neke se tvrtke odlučuju za usluge prijenosa i pohrane podataka u oblaku, ali ovdje je još prikladnija i mnogo sigurnija opcija: USB memorija.

projektiva usb

Prilikom pripreme dokumentacije za investitore, projektanti su često prisiljeni ispisivati i crtati na velikim količinama papira. To nije ekološka i najjeftinija opcija. Osim toga, za razliku od digitalne verzije, ona ne dopušta dovoljno plastičan prikaz projektantskih rješenja.

USB memorija već je godinama najbolji izbor na području pohrane podataka. Pomoću njih lako ćete predati grafičke nacrte, geodetska rješenja, tehničke izvještaje ili sve poželjnije 3D prezentacije (BIM tehnologija) itd.

foto 4

USB memorija najvažniji je pribor profesionalnog fotografa, odmah iza objektiva! Velika većina fotografija snimljenih u posljednjem desetljeću u digitalnom je obliku. Povećava se broj megapiksela i kapacitet senzora, kao i rezolucija i veličina fotografija. CD-i i DVD-i su glomazni i osjetljivi na ogrebotine. Računala koja i dalje imaju optičke pogone također postaju rijetka. Ali svi znamo da se povećava broj USB priključaka i broj uređaja koji podržavaju komunikaciju s USB memorijama.

Zašto je USB stick izvrstan alat za fotografa?

U relativno kratkom vremenu, USB memorija doživjela je pravu eksploziju. Prebacili su se s jedne vrste memorijskog čipa na drugi, a kapacitet se konstantno povećavao. Tehnologija je nevjerojatno napredovala od prvog nand memorijskog čipa. Mnogi ljudi nisu ni svjesni da smo prije 15 godina koristili diskete koje su fizički bile veće, i svjetlosnim godinama manje od današnje USB memorije Pročitajte ovaj blog da biste saznali kako se USB memorija razvijala tijekom godina.

Danas je razumljivo da je lako pohranjivati informacije, bilo bilješke, slike, videozapise, omiljene filmove... Sva računala imaju dovoljno velike diskove za pohranu, mobilni telefoni danas imaju ogromne kapacitete za pohranu, a u džepovima danas imamo USB memoriju kapaciteta 64 GB ili više. Kako se memorija promijenila tijekom povijesti?

USB memorija odnosno USB flash drive, kako se taj uređaj naziva, od svog pojavljivanja u rujnu 2000. godine je ipak dosta promjenio svijet. Koliko vas koji ovo čitate ima uopće disketnu jedinicu na svom računalu? Vjerojatno izuzetno mali postotak, zanemariv kazalo bi se. A tog rujna disketna jedinica još uvijek je bila glavna prijenosna tehnologija za pohranu računalnih podatka.

USB - promo

 

Računalo bez CD-ROM jedinice se moglo pronaći, bez disketne ne. A i CD-ROM-ovi su imali gadnu stvar da ih se moglo samo jednom koristiti za snimanje.

USB stick Vrapčak je zbog svojeg oblika poseban. Mnogi se pitaju zašto ih odgovaramo od tiska logotipa po cijeloj površini.

usb snežnik tisk gravura

 

USB stick u slobodnom svijetu je neizostavni dodatak. Upotrebljava se u svakodnevnom životu jer na njih spremano podatke- fotografije, glazbu, dokumente... Upravo zbog te višestrane uporabe odlični su za poslovni dar s kojim ne možete pogriješiti. 

usbhr knjiga

Pomoću USB stickova olakšavamo si posao. Umjesto fascikala s različitim dokumentima ili hrpa CD-a i DVD-a, bolja odluka je USB stick koji se lakše upotrebljava. Zato USB stick nije samo promotivni proizvod, nego nadasve upotrebljivo pomagalo.

Imate li firmu s unikatnim ili drugačijim logom, te bi ga rado pokazali drugima? Ili se bavite područjem gdje se pojedini proizvod ističe i rado bi ga na atraktivan način predstavili svojim potencijalnim strankama? Tada je 3D USB Stick idealan promotivni pribor za vas! Izrada je moguća praktički u bilo kojem obliku!

3d stickovi

Vremena kada su zdravstveni domovi ili druge zdravstvene ustanove izdavale glomazne slike tiskane na foliju su prošla. Sada su sve rendgenske slike u elektroničkom obliku.

doktor1

 

Ako svojim pacijentima dajete rendgenske, ultrazvučne ili slike magnetske rezonance na CD-ima ili DVD-ima, došlo je vrijeme za promjenu. USB memorije mediji koji praktički zamjenjuju navedene prijenosnike podataka.

Što je u stvari USB memorija?

Svi ih mi koristimo,ali dali znamo kako rade? U osnovi,USB memorija je mali elektronički uređaj koji pohranjuje podatke. One imaju apsolutno istu svrhu kao što su to imale diskete i kao što sada imaju CD-a ili DVD diskovi, koji se stalno mijenjaj, kako bi se omogućio brži prijenos podataka i znatno veći kapacitet za pohranu u malom i prijenosnom obliku.

USB memorija (ili USB flash drive,koji je drugi izraz što ga često prati) izumljen je 1999. godine, a prvi komercijalni modeli su stigli na tržište 2000. godine. Prvi modeli bili su malog kapaciteta, samo od 8MB do 32MB , što je u u usporedbi s današnjim modelima, koji imaju od 512 GB ili čak 1 TB, čine se kao kap kiše u moru. Istovremeno s kapacitetom je i povećana brzina prijenosa podataka, a od tada tu i različite generacije - USB 1.0, USB 2.0, što je trenutni standard te USB 3.0 koje se polako etablira.

USB memorije su trenutno broj jedan kao promotivni poklon! Zašto su tako popularni?

3d stick3d Stick

 

Različiti modeli USB memorije na zalihi! ISPORUKA ODMAH!

USB Tisa

USB TISA

USB stick od recikliranog materijala. Ovaj promotivni USB stick izrađen je od recikliranog otpadnog materijala i na taj način pomaže očuvanju prirode. Idealan promotivni poklon za ljude i kompanije koje su ekološki osviještene i brinu o okolišu!

USB Grab

USB GRAB

USB memorija je izrađena od recikliranog materijala u nestandardnom obliku mini kreditne kartice. Ova mini eko kartica ima otvor za vezicu, tako da se može nositi kao privjesak za ključeve. Odličan promotivni USB za ljude koji su svjesni važnosti očuvanja okoliša!

USB Topol

USB TOPOLA

Ovaj promotivni USB izrađen je od recikliranog materijala u nestandardnom obliku mini kreditne kartice. Mini eko kartica ima otvor za vezicu, tako da se može nositi kao privjesak za ključeve. Odličan promo usb!


USB Krapanj

USB KRAPANJ

Kožni USB stick s magnetnom bravom i privjeskom za ključeve. Elegantna i dekorativna, ali i robusno izrađena USB memorija. Jako elegantan stick za reklamu s mogućnošću tiska ili gravure na kožni dio USB-a, kao i na samu USB memoriju.

USB twister

USB TWISTER

Najprodavaniji promotivni USB stick dostupan je u 16 boja. Odlična kvaliteta USB twistera po povoljnim cijenama. Vrlo praktičan za korištenje. Ovaj reklamni USB stick odličan je za vaše oglašavanje!

Twister OTG

USB TWISTER MOBILE

Iznimno praktičan USB twister OTG (On-The-Go)! Namijenjen je za prijenos podataka s mobilnog uređaja na računalo. Ovaj USB stick 2 u 1 omogućava prijenos podataka s vašeg smartphonea na računalo, kao i s računala na računalo.


USB eko set

USB SET TWISTER DRVO

Idealan poklon set za vaše ekološki osviještene poslovne partnere. Sadrži drvenu kemijsku olovku i drveni USB stick twister. Ovaj promotivni poklon set dolazi u lijepoj ukrasnoj kutiji. Na sve artikle je mogući tisak ili gravura.

USB Set kemijska olovka twister

POKLON SET TWISTER

Idealan promotivni poklon set za vaše poslovne partnere. Sadrži kemijsku olovku i USB memoriju twister. Za oglašavanje i promociju vašeg poduzeća ovaj poklon set može biti u svim doradama tiska na artikle.

USB Set kemijska olovka kartica

POKLON SET KARTICA

Reklamni poklon set za sve prigode. Sadrži kemijsku olovku i USB karticu. USB memorija kartica ima veliku površinu za tisak logotipa pa čak i fotografije. USB stick kartica idealan je promotivni artikal za oglašavanje jer predstavlja sa doradom tiska modernu vizitku.


USB paper clip

USB PAPER CLIP

USB stick koji je ujedno i spajalica. Iako je malen na prednjoj strani ima dovoljno mjesta za tisak logotipa tvrtke. Ovaj reklamna USB odlično se nadopunjava s rokovnikom.!

USB mikro twist

USB MIKRO

Elegantna i upola manja USB memorija od klasičnog modela. USB mikro sastoji se od aluminijskog kućišta s prepoznatljivim okretnim modelom. Odličan promotivni USB malih dimenzija koji može biti praktičan kao privjesak na ključevima. Ovaj reklamni USB stick odličan je izbor za ljude u pokretu i poslovne partnere.

USB memorija Kartica

USB KARTICA

Vrlo popularna reklamna USB memorija koja stane u svaki novčanik. Velika površina za tisak logotipa pa čak i fotografije. Ova USB memorija odlična je za vaše oglašavanje jer izgleda kao moderna vizitka.


USB twister drvo

USB TWISTER DRVO

USB memorija s kućištem od javorovog drveta i metalnim klipom. Izvrstan poslovni poklon za ekološki osviještene partnere. Jako lijep i elegantan USB model za dodatnu doradu i oglašavanje s tiskom ili gravurom.

USB kemijska olovka

USB KEMIJSKA OLOVKA

Savršena kombinacija popularnog promotivnog artikla, USB memorije i kemijske olovke. Elegantan i privlačan 2u1 USB model. Praktičan stick koji je uvijek uz vas!

usb eko drveni

USB EKO DRVENI

Moderan i atraktivan dizajn USB memorije. Gravura mu daje rustikalan izgled, te je prigodan dar za klijente koji su prijatelji prirode. Ovaj USB stick za reklamu odlično se slaže s kutijicom u boji drveta.


USB oval drveni

USB OVAL

Drveni USB stick. USB memorija od ekološkog materijala, zaobljena s posebnim čepom. Ovaj USB stick za reklamu ima veliku površinu za oglašavanje te je s toga odličan promotivni poklon.

USB ključ

USB KLJUČ

USB memorija od metala u obliku ključa. Otključajte nove prilike s ovim USB stickom!

Usb Kalnik

USB MEMORIJA KALNIK

USB stick u obliku narukvice kao mobilni modni detalj. Idealna je za ljude koji su stalno u pokretu i bitno im je da su njihovi podaci uvijek uz njih. Ova USB memorija dostupna je u više boja.


USB - MEMORIJA KORNAT

USB - MEMORIJA KORNAT

Promotivni USB u gumenom privjesku za ključeve. Ovaj reklamni USB odličan je dodatak na vašim ključevima. Imajte sve potrebne podatke uvijek uz sebe!

USB STICK VRAPČAK

USB STICK VRAPČAK

Elegantno rješenje metalne USB memorije. Predstavite vlastite ideje poslovnim partnerima u profinjenom izdanju. Ukoliko želite moderan i elegantan USB stick, ovo je idealan promotivni USB za vas. Ova reklamna USB memorija odlično se nadopunjava s tiskom ili gravurom.

USB Jabuka

USB JABUKA

USB stick jabuka ima elegantan dizajn daje mogućnost jedinstvenog poklona stranim i domaćim poslovnim partnerima, zaposlenicima, suradnicima. Odličan promotivni USB spreman za oglašavanje!


USB STICK LABIRINT

USB STICK LABIRINT

Elegantan, tanak, metalni USB stick u obliku labirinta. Budući da je vrlo tanak, može se lako koristiti na svim uređajima, čak i ako su priključci vrlo blizu.

USB STICK PERG

USB STICK PERG

Elegantan, tanak, metalni USB stick s okruglom petljom za privjesak za ključeve. Budući da je vrlo tanak, može se lako koristiti na svim uređajima, čak i ako su priključci vrlo blizu.

USB STICK GORICA

USB STICK GORICA

Elegantan, tanak, metalni USB stick s ovalnom petljom za privjesak za ključeve. Budući da je vrlo tanak, može se lako koristiti na svim uređajima, čak i ako su priključci vrlo blizu.


USB STICK ŠAPA

USB STICK ŠAPA

Elegantan, tanak, metalni USB stick završava u obliku životinjske šape. Vrlo moderan, pogodan za svakodnevnu upotrebu i kao poklon.

USB STICK STUDIO

USB STICK STUDIO

Elegantan, tanak, metalni USB stick modernog arhitektonskog dizajna. Vrlo moderan, pogodan za svakodnevnu upotrebu i kao poklon.

USB ROKOVNIK

USB ROKOVNIK

Rokovnik s integriranom USB memorijom na rubu korice, 192 stranica 80g/m2 krem papira. Formati A6, A5 i B5.


powerbrick

Power bank POWERBRICK

Prijenosni punjač pomoću kojeg bilo gdje možete napuniti svoj mobilni uređaj. Krenite na putovanje bez brige!