USB.K90.00_2

metal

Dimenzija

38 x 5 x 14 mm

USB memorija od metala, minimalna veličina. Ima prsten za dodavanje vezice za nošenje USB memorije oko vrata, oznake ili slično. Zbog svoje veličine je savršen poklon. Na zahtjev možemo snimiti razne datoteke u skladu s vašim željama. Za USB memoriju možete dodatno izabrati odgovarajuću ambalažu. Pogodno za slijedeće operativne sustave: Windows Vista/XP/2000/ME/7/8/10 i Mac OS 8.6. Minimalna narudžba je 20 komada. Moguće je napraviti tisak ili gravuru. Dostupan u kapacitetima: 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB.

Kapacitet*

Odaberite kapacitet USB sticka.

Verzije boja

Boja USB Sticka

Način dorade

Ako želite personalizirati proizvod, odaberite željeni način dorade.

Bilješke i napomene

Ovdje upišite dodatne želje boja ili sučelja USB sticka.

Rok isporuke

Odaberite željeni rok isporuke. Moguća je razlika u cijeni. Minimalne količine narudžbe, za duži rok isporuke, su 100 komada.

Dodatci za USB stickove

Odaberite dodatke kojima želite opremiti vaše USB stickove.

Sorodni proizvodi su također poznati pod sljedećim nazivima:

USB Stick Micro Twist, CM-1061 - Kingston Town, C249 - USB FLASH DRIVE C249, usb_3120 - Chic, 97566 - Mini UDP flash drive, 1Z39273D, Mini Rotate Aluminium, IDE-022, P-G32MI, P-G16MI, P-G8MI - USB ključek Mini aluminij, Micro Twist, GWU-019 - Plastični USB stik s rotirajućim poklopcem. , 156852, usb micro twist, 37317 - ALUMAX.