USB.K00.30_2

drvo

Dimenzija

5,8 cm x 1,9 cm x 1 cm

USB memorija s drvenim okvirom i metalnim isječkom. USB memorija ima dodatni usjek za dodavanje vrpce ili oznake. Izvrsna je za promotivne darove na sajmovima, izložbama, školama, javnim objektima i kao korporativni pokloni za partnere, suradnike ili zaposlenike. Moguće je napraviti tisak ili gravuru. Na zahtjev mogu se snimiti i razne datoteke u skladu s vašim željama. Za USB memoriju možete dodatno izabrati odgovarajuću ambalažu. Pogodno za slijedeće operativne sustave: Windows Vista / XP/ 2000 / ME/ i Mac OS 8.6. Minimalna narudžba je 20 komada. Dostupan u kapacitetima: 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB.

Kapacitet*

Odaberite kapacitet USB sticka.

Način dorade

Ako želite personalizirati proizvod, odaberite željeni način dorade.

Rok isporuke

Odaberite željeni rok isporuke. Moguća je razlika u cijeni. Minimalne količine narudžbe, za duži rok isporuke, su 100 komada.

Bilješke i napomene

Ovdje upišite dodatne želje boja ili sučelja USB sticka.

Dodatci za USB stickove

Odaberite dodatke kojima želite opremiti vaše USB stickove.

Sorodni proizvodi su također poznati pod sljedećim nazivima:

MO1201 - Rotating style memory stick with wooden casing and metal turning cover , CM-1003 - USB Flash Drive New York, PD-6, PD-6 Doming, C27 - USB FLASH DRIVE C27, usb_6106 - Twister Wood, Turnwoodflash, EKO DRVENI USB STICK , USB stick drveni rotirajući , 44013 - USB flash drive TWISTER MAPLE.