Imate li firmu s unikatnim ili drugačijim logom, te bi ga rado pokazali drugima? Ili se bavite područjem gdje se pojedini proizvod ističe i rado bi ga na atraktivan način predstavili svojim potencijalnim strankama? Tada je 3D USB Stick idealan promotivni pribor za vas! Izrada je moguća praktički u bilo kojem obliku!

3d stickovi

Izrađen je od posebne gumirane plastike. Kućište se dobiva ulijevanjem u kalup bilo kojeg oblika i mnogobojnih varijanti. U plastičan dio stavlja se USB čip s konektorom. Bez brige, čip je zaštićen metalnim okvirom, kako bi vaši podaci bili posve sigurni. Odabrati možete kapacitete od 1Gb pa do 128GB! Kod prve narudžbe potrebno je izraditi kalup za kućište. To je jednokratan trošak, i nakon sljedeće narudžbe, tog troška više nema. Naravno, prije same izrade predstavljamo vam je uzorak konačnog izgleda.

3d stick

Ukoliko imate kakvo pitanje, bez oklijevanja obratite se našoj ekipi i pomoći ćemo vam. Kod tog sticka mašta je granica!

3D stick3Dkljucek33D stick

USB memorija koja je ujedno i spajalica. Iako je malen na prednjoj strani ima dovoljno mjesta za tisak logotipa tvrtke. Odličan za konferencije, predavanja, sajmove...

USB jabuka ima elegantan dizajn daje mogućnost jedinstvenog poklona stranim i domaćim poslovnim partnerima, zaposlenicima, suradnicima, dok su i lijepi promotivni pokloni za škole, vrtiće, sajmove ili sastanke.