USB stick u slobodnom svijetu je neizostavni dodatak. Upotrebljava se u svakodnevnom životu jer na njih spremano podatke- fotografije, glazbu, dokumente... Upravo zbog te višestrane uporabe odlični su za poslovni dar s kojim ne možete pogriješiti.

usbhr knjiga

Pomoću USB stickova olakšavamo si posao. Umjesto fascikala s različitim dokumentima ili hrpa CD-a i DVD-a, bolja odluka je USB stick koji se lakše upotrebljava. Zato USB stick nije samo promotivni proizvod, nego nadasve upotrebljivo pomagalo.

S njima se praktično rukuju i fotografi, zaposlenici u tvrtki, organizatori seminara i konferencija, upotrebljiv je u kod članova udruga i klubova... Na sve navedeno, također se i glazbenici odlučuju na USB stickove kako bi spremali svoje snimke-  bez obzira da li se radi o casual izdanju ili snimanju cijelog album na njih.

Ako vas zabrinjava, da je problematično nasnimavanje podataka na veće količine USB stickova, novost je da ne trebate brinuti. Pomoću našeg USB duplikatora mi nudimo te usluge.

Kakva je prednost pored ostalih usluga?

Jedina prava alternativa USB stickova su usluge pohranjivanja u Cloud. Tamo se lako pojave poteškoće pa time USB stick ima prednost:

• Istina je da za usluge pohranjivanja podataka u Cloud nisu potrebne fizičke naprave, ali potreban nam je internet, a USB stickovi rade i bez njega.
  • Trošak kod kupnje USB sticka je jednokratan, a kod stvaranja Cloud-a usluge se po običaju plaćaju mjesečno
  • Podaci, pohranjeni u Cloud-u, nalaze se u pregledniku i lako su podložni hakerskim upadima i krađi podataka. USB stick je definitivno sigurnija varijanta kojeg jednostavno izvadite iz USB porta i do vaših podataka hakeri ne mogu.

hack

Odaberite svoj!

Nudimo vam različite USB stickove- drvene, plastične, metalne, u odliku narukvice... Izrađujemo vam i  stickove hrvatskog drveta! Ukoliko vam se žuri, možemo vam ponuditi modele iz zalihe te vam ih brzo otisnemo ili gravirama, te zapakiramo u ambalažu.

USB memorija koja je ujedno i spajalica. Iako je malen na prednjoj strani ima dovoljno mjesta za tisak logotipa tvrtke. Odličan za konferencije, predavanja, sajmove...

USB jabuka ima elegantan dizajn daje mogućnost jedinstvenog poklona stranim i domaćim poslovnim partnerima, zaposlenicima, suradnicima, dok su i lijepi promotivni pokloni za škole, vrtiće, sajmove ili sastanke.